Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: CDI problems?

  1. #1
    Neuer Benutzer Avatar von aaronpawlak
    Das ist aaronpawlak's Landesflagge
    Registriert seit
    11.12.2017
    Beiträge
    10

    CDI problems?

    HI,

    On my Suzuki '81 GN400 4 stroke I cleaned the carb -new mikuni VM less than 600 mi on it, (used compressor), set the valves, adjusted the timing chain, checked the gas flow and it all looks good. The bike kicks over and starts right up, idles great. I go up the road with it- it doesn't like to get above 4000 rpm - no matter what gear (top speed 40-45 mi!)- starts to get louder and deeper and I need more throttle to get a response. On the ground it will hit 4500, 5500 rpm no problem. The bike doesn't have the zip it had. It reminds me of an old truck I had when the electronic ignition was dying. Is it the CDI? The plug is black with dry carbon. I put a new coil on it when I got the carb for it. I checked the wiring earlier- it all looks good. This is a 6 v bike. What does a voltage regulator do? The electrics are 25 yr old and it sat for at least 20 yr of it in a shed. 8,900 mi on the bike.
    -appreciate any ideas.

    Please help.


    I did not find the right solution from the internet.


    References:
    https://www.totalmotorcycle.com/BBS/...pic.php?t=6714
    Explainer Video Company


    Thanks!

  2. # ADS

    Registriert seit
    Schon immer
    Beiträge
    Einige
    Quadworld
     

Lesezeichen

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •